Dania - et uafhængigt dansk jernstøberi

Dania A/S har siden 1947 leveret gennemtænkte og
tidssvarende løsninger i jernstøbegods til
kvalitetsbevidste kunder.

Kernekompetencen er maskinformet rå og bearbejdet jernstøbegods i fortrinsvis mellemstore serier. Som et naturligt led i udviklingen leveres i dag også overfladebehandling og bearbejdning fra egen maskinfabrik.

Dania stræber konstant efter forbedringer og på at være kundernes foretrukne leverandør og samarbejdspartner. En væsentlig faktor er motiverede, engagerede og kompetente medarbejdere, der trives i et godt og sikkert arbejdsmiljø.

Virksomhedens ånd og positive atmosfære lader sig af gode grunde hverken måle eller veje. Det gør til gengæld kvalitetssikring, energi og miljøledelse, hvor Dania er certificeret, hvilket er med til at øge processikkerheden.

Dania har de seneste år gennemført et omfattende investeringsprogram for at være helt på forkant med den nyeste teknologi inden for støberi-branchen.

Dette sikrer Dem:

  • Høj kvalitet
  • Fleksibilitet
  • Kort leveringstid
  • Konstruktivt samarbejde
 

DANIA SØGER!

SALGSTEKNIKER – SALG OG SUPPORT

Da en af vore salgsteknikere har søgt nye udfordringer, søger vi  snarest muligt en dygtig og energisk salgstekniker til vort kontor i  Aars til at indgå i et team for industrielt salg af støbte og  bearbejdede komponenter i hele Europa.

Ansøgningsfrist 24.04.2015

Yderligere information om jobbet findes her.

 

 

 

 

 

 

 

 
  
Dansk English Deutch
Jernstøberiet Dania a/s - Støbning af jern
Tlf: +45 9862 1911
Dania A/S • Markedsvej 21 • DK-9600 Aars